Kartaltepe ile Göktürk Saray Yenişemedi


Kartaltepe ile Göktürk Saray Yenişemedi
İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grup’ta zirve yarışını yakından ilgilendiren mücadelede, Kartaltepe ile Göktürk Saray karşı karşıya geldi.
Bayrampaşa Belediye Stadı’nda oynanan haftanın kritik maçında iki güçlü takım sahadan 0-0’lık eşitlikle ayrıldı.
İki Şampiyonluk Adayı, Bir Puanla Yetindi
Lige iddialı bir başlangıç yapan ve grubun şampiyonluk adayları arasında gösterilen Kartaltepe ile Göktürk Saray, 3. hafta mücadelesinde kozlarını paylaştı. Mücadeleyi Yiğit Karabudak yönetirken, yardımcıları Yunus Öncebe ve Mehmet Aygen oldu.
Tribünleri dolduran Kartaltepe taraftarları, 90 dakika boyunca takımlarını büyük bir coşkuyla destekledi. Mücadele boyunca tempo zaman zaman yükselse de, her iki takımın da savunma hattı ve kalecileri gole izin vermedi.
Son Dakikalarda Nefesler Tutuldu
Maçta en kritik anlar uzatma dakikalarında yaşandı. Göktürk Saray, uzatmalarda geliştirdiği tehlikeli atakta gole çok yaklaştı. Ceza sahasında kaleciyle karşı karşıya kalan Sedat Geçer, topu aşırarak filelerle buluşturmak istedi ancak meşin yuvarlak üstten auta çıktı.
Hemen bu pozisyonun ardından gelişen Kartaltepe atağında, ceza sahası dışından Orçun Güzeldereli sert bir şut gönderdi. Göktürk Saray kalecisi Talha, zor da olsa topu çelmeyi başardı. Taraftarlar ve ev sahibi oyuncular topun çizgiyi geçtiğini düşünerek gol sevinci yaşarken, top yan direğe çarparak oyun alanına geri döndü. Hakem “devam” kararı verdi.
Göktürk Saray İlk Kez Puan Kaybetti
Gol sesi çıkmayan mücadele sonrasında Kartaltepe puanını 5’e yükseltti. Göktürk Saray ise 7 puana ulaşarak liderliğini sürdürdü ancak sezonun ilk puan kaybını yaşadı.
Haber : Turgay Tokel


















