Ümraniye Çakmakspor 3 golle turu geçti


Ümraniye Çakmakspor 3 golle turu geçti
İstanbul U15 Ligi grup aşamasını lider tamamlayan iki iddialı takım, Ümraniye Çakmakspor ile Avcılar 1903, İstanbul Şampiyonası eleme turunda karşı karşıya geldi.
GOP Halit Kıvanç Stadı’nda oynanan ve oldukça çekişmeli geçen mücadelede sahadan galibiyetle ayrılan taraf Ümraniye Çakmakspor oldu. Yeşil-Beyazlı ekip, 3-1’lik skorla adını bir üst tura yazdırdı.
Çekişmeli maçta kritik gollerle gelen zafer
Maç boyunca topa sahip olma oranlarında belirgin bir üstünlük kuramasa da Ümraniye temsilcisi, etkili hücumlarıyla fark yaratmayı başardı. Teknik Sorumlular Salih Yel ve Tuncer Salih Uzun yönetiminde disiplinli bir oyun ortaya koyan takım, bulduğu pozisyonları iyi değerlendirerek maçı lehine çevirdi.
Ümraniye Çakmakspor’un gollerini; takımın dinamosu Habil Burak Damar, oyunun lideri Kaptan Yiğit Şen ve genç yetenek Burak Dönmez kaydetti. Avcılar 1903 ise bulduğu tek golle skor üstünlüğünü ele geçiremeyince şampiyona yolculuğuna veda etti.
“ Oyuncularımızla gurur duyuyorum”
Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Ümraniye Çakmakspor Teknik Sorumlular Salih Yel ve Tuncer Salih Uzun, oyuncularının sahada verdiği mücadeleyi övdü. Takımın zorlu bir rakibe karşı önemli bir galibiyet elde ettiğini vurgulayan ikili, şu ifadeleri kullandı: “Oyuncularımız sahada savaşmayı bildi. Her anına inandıkları bir mücadeleyi galibiyetle tamamladılar. Bu sadece skor değil, aynı zamanda takım ruhunun zaferidir. Önümüzdeki maçlara da aynı ciddiyetle hazırlanacağız.” dediler
Yeni rakip: Göztepe Hilalspor
Tur atlayarak İstanbul Şampiyonası’nda bir üst tura yükselen Ümraniye Çakmakspor, şimdi gözünü Göztepe Hilalspor ile oynayacağı kritik mücadeleye çevirdi. Maç, 7 Mayıs Çarşamba günü Selimiye Stadı’nda oynanacak. Ümraniye ekibi, bu karşılaşmayı da kazanarak yarı final yolunda bir adım daha atmak istiyor.
Haber : Murat Nazik