Futbol Amatör

Taşdelenspor 4 golle başladı

Taşdelenspor 4 golle başladı

Taşdelenspor 4 golle başladı

İstanbul 2.Amatör Ligi 17. Grupta şampiyonluk hedefi olan takımlardan Taşdelenspor, ligin ilk hafta maçında deplasmanda Kartal Çavuşoğluspor ile karşılaştı.

Mücadelenin 90 Dakikasında üstün bir futbol sergileyen Teknik Sorumlu Celal Erkan’ın talebeleri, ilk yarıyı 4-0 önde tamamlarken, ikinci yarıda skor avantajını koruyarak 3 puanla evine dönen takım oldu.

İBB Yakacık Stadında oynanan mücadeleyi Emirhan Gürlevük, Caner Kızıldaş ve Adem İnci hakem triosu başarılı bir yönetim gösterdiler.

Mücadeleye hızlı başlayan takım konuk ekip Taşdelenspor oldu. Orta sahada takım kaptanı Bilal Dikici’nin önderliğinde ataklar yapan Çekmeköy temsilcisi ilk devreyi Turan Kılıç, Harun Toprak, Anıl Yaman Morgül ve Ömer İrge’nin birbirinden güzel golleri ile 4-0 önde tamamladı.

İkinci yarıya skor üstünlüğü ile çıkarak genç oyuncularına şans veren Taşdelenspor oyunun kontrolünü elinde tutarken ilk yarıdaki atılan 4 gol maçın sonucunu belirledi.

Bu galibiyetle sezona 3 puanla başlayan Teknik Sorumlu Celal Erkan’ın öğrencileri gelecek hafta sahasında Bostancıspor’u misafir ederken, Kartal Çavuşoğluspor deplasmanda Üsküdar Altınşehirspor ile karşılaşacak.

Bilal Dikici maçın yıldızı oldu

Taşdelenspor’un orta saha oyuncusu Bilal Dikici oynadığı başarılı futbolu ve yaptığı asistlerle süsleyerek takımının galibiyetinde önemli rol oynadı. 93 profesyonel maç tecrübesine sahip başarılı oyuuncu Bilal Dikici, maç içinde takımın kaptanlığını yaparken genç oyunculara örnek hareketlerde bulunarak takımın ateşleyen isim oldu.

Haber : Murat Nazik















HABERİ PAYLAŞ
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ