Futbol Amatör

Küçükçekmece Sinopspor Hakem kurbanı oldu

Küçükçekmece Sinopspor Hakem kurbanı oldu

Küçükçekmece Sinopspor Hakem kurbanı oldu

Küçükçekmece Sinopspor kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Aliağa Futbol Kulübüne 1-0 mağlup oldu. İBB 100.Yıl Stadında Oynanan müsabaka muhteşem bir çekişmeye sahne oldu.

Küçükçekmece Sinop spor’un 3 puan kaybetmesine neden olan maçta hakemin tüm takdir haklarını Aliağa Futbol Kulübü’nden yana kullanması tepki çekti. Küçükçekmece Sinopspor taraftarı maçın hakemine büyük tepki gösterdiler.

Tribünleri dolduran yaklaşık 8 bin Sarı –lacivertli taraftarlar, maç öncesi ve sonuna Küçükçekmece Sinopspor sevgi gösterilerinde bulundu.

TFF 3. Lig 1. Grupta Küçükçekmece Sinop spor grubun namağlup takımı olan Aliağa Futbol Kulübü ile İBB 100.Yıl Stadında karşı karşıya geldi. Maça Küçükçekmece Sinop spor ekibi iyi başladı ve karşılaşmanın henüz 3.Dakikasında ceza sahası içinde misafir takım oyuncusu Kadir Kurt’un topa elle müdahalesi sonucu sarı lacivertli oyuncular penaltı bekledi uzun süren itirazlar sonucu değiştirmedi.

İlk yarının uzatma dakikalarında Aliağa Futbol Kulübü sağ kanattan Yusuf Erdem Gümüş ile atak geliştirdi, ceza sahasının sağ çaprazından sert vuruşunda topu Küçükçekmece Sinop spor ağlarına yollayarak ilk yarının skorunu belirledi 0-1.

İlk yarıyı mağlup durumda kapatan Küçükçekmece Sinop spor geriye düşmesinin ardından rakip kalede gol ve goller aradı ama sonuca ulaşamadı.

Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca müsabakayı kazanan taraf misafir takım Aliağa Futbol Kulübü 3 puanı cebine koyarken, Küçükçekmece Sinop spor bu maçtan puan alamadı.

Haber: Yılmaz Aktepe















HABERİ PAYLAŞ
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ