Kayıt
Futbol Amatör

Ebubekir Kurga takımından ayrıldı

Kayıt
Ebubekir Kurga takımından ayrıldı

Ebubekir Kurga takımından ayrıldı

Son olarak formasını giydiği 1. Amatör Lig takımlarından Kanlıcaspor takımında başarılı maçlara imza atan tecrübeli kaleci Ebubekir Kurga takımından ayrıldığını açıkladı.

Beykoz ekibi ile 19 maça çıkan yetenekli kaleci oynadığı maçlarda başarılı bir performans sergilerken, defansına hakim özelliği ve kalesinde güven veren yönü ile tanınıyor.

Daha önce oynadığı bir çok takımda şampiyonluk yaşayan 1995 doğumlu Ebubekir Kurğa’nın kendisine gelecek teklifleri değerlendirmesi bekleniyor.

Ebubekir Kurga kimdir?

Futbola 2008 Yılında Ataşehir Doğuşspor altyapısında başlayan Ebubekir Kurğa, A takımla şampiyonluk yaşadıktan sonra Üsküdar Anadolu’ya transfer oldu. Üniversite eğitimi için gittiği Kocaeli’de İzmit Bağdatspor’a transfer olarak şampiyonluk yaşadı, ardından Başiskele Belediyespor’a transfer oldu. Daha sonra İstanbul’a dönen başarılı kaleci sırası ile Yeldeğirmeni, Hasanpaşa, Ortadağspor, Fikirtepe Dumlupınar, Kanlıcaspor, Çekmeköyspor, Üsküdar Anadoluspor, Ataşehir Doğuşspor ve Kanlıcaspor formasını giydi.

Haber : Murat Nazik








HABERİ PAYLAŞ
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ