Tunçspor deplasmandan şen döndü

Tunçspor deplasmandan şen döndü
İstanbul Amatör Lig U15/A Ligi 17. Grupta ilk haftaya galibiyetle kapayan iki güçlü ekip Sancaktepespor ile Tunçspor hafta içi maçında karşı karşıya geldiler.
Maltepe ekibi Tunçspor ilk maçında güçlü rakibi Gülsuyuspor’u tek golle geçerken, ikinci maçında karşılaştığı Sancaktepespor’u 3-0 mağlup ederek, şampiyonluğa oynayacağının mesajını verdi.
Sarıgazi Stadında oynanan mücadelenin hakemliğini Furkan Kandemir yaparken, Haydar Kara müsabakada Saha Komiseri olarak görev aldı.
Şampiyonluk hedefi ile sezonun ikinci maçına çıkan Tunçspor, Teknik Sorumlusu Selim Deniz Peker yönetiminde mücadeleye Mete Apaydın, Efe Çelik Aksoy, Kuzey Çalık, Ömer Vidinli, Uras Gacemer, Kuzey Noah Sutherland, Onur Akova, Doruk Taylanlı, Bartu Gacemer, Eren Derinkök ve Aral Onurlar on biri başladı.
Tunçspor golleri ilk yarıda buldu
Sahaya iyi yayılan, alanları çok iyi kontrol eden, savunmayı ve hücumu birlikte doğru şekilde yapan Tunçspor ilk yarıyı Onur Akova, takım kaptanı Ömer Vidinli ve Bartu Gacemer’in güzel golleri ile 3-0 önde tamamladı. Konuk ekip ilk yarının son bölümlerinde takım kaptanı Ömer Vidinli ile bir de penaltı atışında yararlanamadı.
İkinci yarıya skor avantajı ile çıkan Tunçspor, oyun kendi alanında kabul ederken, Sancaktepespor ataklarına sağlam ve yerinde savunma yaptı. Son bölümleri iki takımın net pozisyonlarından gol sesi çıkmayınca ilk yarıda atılan güzel goller maçın sonucunu belirledi. Sancaktepespor 0-3 Tunçspor
Oynadığı iki maçıda kazanarak 6 puana yükselen Tunçspor hafta sonu deplasmanda Tuzla Anadoluspor ile karşılaşırken, 3 puanda kalan Sancaktepespor deplasmanda Girne Gençlikspor’un misafiri olacak.
Haber : Murat Nazik
Şikeyle bizde yeneriz hakem onlardan yana kackere ofsaytan gol verdi boş Gerede sarı verdi birsurur
aynen kanzi