Kayıt
Futbol Amatör

Kozyatağı son 15 dakikada kazandı

Kayıt
Kozyatağı son 15 dakikada kazandı

Kozyatağı son 15 dakikada kazandı

İstanbul 2.Amatör Ligi 16.grupta, 8.sıradaki Kozyatağı ile son sıradaki Üsküdar İcadiye, Yeni Sahra Stadında karşı, karşıya geldiler.

Barış Kaan Doğancı, Elif Karaarslan ve Mustafa Cenk Kabataş hakem üçlüsünün yönettiği maçta, saha komiserliğini Kenan Çelik yaptı.

Geçen sezon 1.Amatör’den düşen Kozyatağı, maça etkili başlayarak, golü erken buldu. 10.dakikada sağ kanattan gelişen atakta ara transferde Heybeliada’dan transfer edilen Barış Budak topu ağlara göndererek sarı-yeşillileri 1-0 öne geçirdi. Barış, Kozyatağı formasıyla bu sezon 5.golüne imza attı.  İlk yarı atılan bu golle ev sahibi takımın üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarı orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, her iki takım da gol pozisyonlarına girdi. 71.dakikada gelişen Üsküdar İcadiye atağında ceza sahası içinde yapılan harekete hakem penaltı kararı verdi. Atışı kullanan Emre Arslan topu ağlara göndererek eşitliği sağladı.  Bu golden sadece 3 dakika sonra Muhammet Enes Selçuk, Kozyatağı’nı yeniden öne geçiren golü attı. Enes gol sayısını 5’e çıkartmış oldu.

Üsküdar İcadiye beraberlik golünü ararken, 86.dakikada ara transferde 1923 Esenkentspor’dan gelen Seyithan Yazıcı topu ağlarla buluşturarak skoru ilan etti. Karşılaşmayı Kozyatağı 3-1 kazanarak, ligdeki 4.galibiyetini aldı.

Her iki takım son olarak 2019-2020 sezonunda 2.Amatör Lig’de aynı grupta yer almışlar. Pandemi nedeniyle yarıda kalan sezon oynanan tek maçta Üsküdar İcadiye, Kozyatağı’nı 3-2 yenmişti.

Ligin 11.haftasında Kozyatağı, Soğanlık deplasmanına giderken, Üsküdar İcadiye, bu sezon tek galibiyetini aldığı Maltepe Fındıklı’yı evinde konuk edecek.

Haber : Murat İlter










HABERİ PAYLAŞ
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ