Kayıt
Futbol Amatör

Beykoz 1908 liderliği kaptırmadı

Kayıt
Beykoz 1908 liderliği kaptırmadı

Beykoz 1908 liderliği kaptırmadı

İstanbul U18 Ligi 37. Grup lideri Beykoz 1908 takipçisi Galatasaray Taçspor ile Alemdağ Stadına kozlarını paylaştılar.

İlk yarısında gol sesi çıkmayan mücadelenin ikinci yarısında üstün bir oyun sergileyen lider Beykoz 1908, rakibini 3-0 mağlup ederek zirvedeki yerini korudu.

Alemdağ Stadında oynanan ve grupta ilk iki sırayı paylaşan takımların mücadelesini İsmail Onur Gürçay, Samet Koçyiğit ve Mehmet Can Kızıl hakem triosu yönettiler.

İlk yarıda gol sesi çıkmadı

ilk 45 dakikada 3 puan hedefleyen iki ekibin kıran kırana oynanan mücadelesinde gol sesi çıkmazken, iki takımda soyunma odasına golsüz eşitlikle girdiler.

Beykoz 1908 kazanmayı istedi

Büyük bir mücadeleye sahne olan ve iki takımın da kazanmak için büyük efor harcadığı ikinci yarıda golü bulan takım konuk ekip Beykoz 1908 oldu. Sarı Siyahlılar 59. dakikada kazandığı penaltı atışını Muhammed Said Uluğ ile filelere yollayarak deplasmanda 1-0 üstünlüğü yakaladı.

Yediği golden sonra beraberlik golü için ataklar yapan Galatasaray Taçspor, son vuruşlarda başarılı olamadı. Maçın son bölümlerinde etkili gelen Beykoz 1908 ilk golü sahibi Muhammed Said Uluğ’un golü ile 2-0 öne geçti. Beykoz ekibi uzatma dakikalarında  Gürkan Samet Değirmenci’nin golü ile maçını sonucunu belirledi 3-0.

Bu galibiyetle en yakın rakibi ile puan farkını 5’e çıkaran Beykoz 1908 liderliğini sürdürdü.

Haber : Murat Nazik















HABERİ PAYLAŞ
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ