Kayıt
Futbol Amatör

Kartalspor hedefine emin adımlarla ilerliyor

Kayıt
Kartalspor hedefine emin adımlarla ilerliyor

Kartalspor hedefine emin adımlarla ilerliyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10.grupta mücadele eden Kartalspor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Budaklar Gençlik Spor Kulubünü 3-1 yenerek puanını 18’ e yükseltti.

Grupta 6 puanla 12. sırada bulunan rakip takım karşısında iyi futbol oynamamasına rağmen 3-1 galip gelmeyi başardı. Maçın 20.dakikasında Ensar Ekşi’nin golüyle 1-0 öne geçen bordo beyazlılar 40. dakikada rakip takımdan Can Samet’in şok golüne engel olamadılar. Golün arkasından önemli pozisyonlar bulan rakip takımın ataklarını yaptığı kritik kurtarışlarıyla kaleci Yiğit Demirbilek önledi.

İkinci yarıda bir çok pozisyon yakalayan Kartalspor’lu futbolcular inanılmazı gerçekleştirerek ikinci golü bulmakta zorlandığı anlarda, sahneye Anıl Gönderiç çıktı, rakip sahada yakaladığı pozisyonu iyi değerlendirerek 79. dakikada skoru 2-1 yaparak takımını rahatlatttı. Bundan sonra da bordo beyazlı futbolcular buldukları rahat pozisyonları cömertce harcadılar. Maç bu sonuçla bitecek derken 90+5 te Anıl bir kez daha aldığı pası rakip filelere bırakarak skoru 3-1 yaptı ve golle birlikte hakem de maçın bitiş düdüğünü çaldı.

Kolay maçı zora çeviren Kartalspor’lu futbolcuların kaçırdıkları pozisyonlar karşısında tribünlerdeki futbol severler bile şaşırıp kaldı. Bu sonuçla Kartalspor puanını 18’e çıkartarak emin adımlarla hedefine doğru inançla ilerlemeye devam ediyor.

Önümüzdeki hafta 04 Aralık Pazar günü saat 14.00 te deplasmanda oynayacağı Sultangazi maçında da hedef yine 3 puan.

Kenan Çakal















HABERİ PAYLAŞ
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ