Kayıt
Futbol Amatör

Galatasaray Taçspor sol kanadı sağlama aldı

Kayıt
Galatasaray Taçspor sol kanadı sağlama aldı

Galatasaray Taçspor sol kanadı sağlama aldı

2022-2023 sezonunda hedefini Bölgesel Amatör Lige yükselmek olarak belirleyen Süper Amatör Lig 7. Grup ekiplerinden Galatasaray Taçspor, dış transferde son olarak Çamlıcaspor forması giyen sol bek oyuncusu Semih Doğan’ı renklerine bağladı.

Galatasaray Taçspor Yönetim Kurulu Danışmanı, Galatasaray Kulübü Kongre Üyesi ve Galatasaray Lisesi Mezunu Selçuk Azeri’nin raporları doğrultusunda anlaşılan 27 yaşındaki Semih Doğan, defansın sol tarafında görev yaparken, güçlü fiziği, etkili bindirmeleri ve isabetli ortaları ile tanınıyor.

Sarı Kırmızılı ekiple imzayı atarak çalışmalara başlayan başarılı oyuncu Semih Doğan “Galatasaray Taçspor gibi büyük bir camianın formasını giymekten dolayı çok mutluyum. Transferimde emeği geçen Galatasaray Taçspor Yönetim Kurulu Danışmanı Selçuk Azeri ağabeyime çok teşekkür eder, yeni sezonun her iki tarafa da hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Semih Doğan kimdir?

Futbola 2010 yılında İstanbul Kartal Belediyespor altyapısında başlayan Semih Doğan, daha sonra sırası ile Selimiyespor, Çamlıcaspor, Hanlıköyspor, Kocaalispor, Karasu Güvenspor, Arifiyespor, Arifiye Kalaycıspor ve Çamlıcaspor formalarını giydi.

1995 doğumlu Semih Doğan’ın kariyerinde BAL’da 10 maçı bulunuyor.

Haber : Murat Nazik








HABERİ PAYLAŞ
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ