Kayıt
Futbol Amatör

Efe Samet Meydan Galatasaray Taçspor’da

Kayıt
Efe Samet Meydan Galatasaray Taçspor’da

Efe Samet Meydan Galatasaray Taçspor’da

Son olarak formasını giydiği Süper Amatör Lig ekiplerinden İstanbul Mesudiyespor ile şampiyonluk yaşayan kanat oyuncusu Efe Samet Meydan, Süper Amatör Lig 7. Grupta şampiyonluğa takım kuran Galatasaray Taçspor ile anlaştı.

Teknik Sorumlu Ersin Atasoy’un takımında mutlak görmek istediği 2000 doğumlu oyuncu Efe Samet Meydan, kanatlardaki etkili bindirmeleri süratli futbolu ve oynadığı takımların hücum gücünün arttırması ile tanınıyor.

Galatasaray Taçspor Futbol Kulübünün sponsorlarından olan Koralp Erim’in destekleri ile anlaşılan 22 yaşındaki Efe Samet Meydan “ Şampiyonluk hedefi olan Galatasaray Taçspor ile anlaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Transferimde emeği geçen Koralp Erim ağabeyime çok teşekkür ederim. Bundan sonra Galatasaray Taçspor’un başarısı için mücadelemi sürdüreceğim “ dedi.

Futbola 2011 yılında Dudulluspor altyapısında başlayan Efe Samet Meydan 10 sezon formasını giydiği Yeşil Beyazlı ekip ile bir çok kez altyapı ve A takımda şampiyonluklar yaşadı. Daha sonra transfer olduğu İstanbul Mesudiyespor ile şampiyonluk yaşayan başarılı oyuncu yeni sezonda Galatasaray Taçspor’un başarısı için mücadele edecek.

Efe Samet Meydan’ın BAL’da 5 maçı 1 golü bulunuyor.

Haber : Murat Nazik








HABERİ PAYLAŞ
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ