Futbol Amatör

Mahmut Kadir Tazecan yuvada kaldı

Mahmut Kadir Tazecan yuvada kaldı

Mahmut Kadir Tazecan yuvada kaldı

İstanbul 1. Amatör Lige iddialı kadro ile hazırlanan Sarıgazispor, şampiyonluk hedeflediği 2022-2023 sezonu transfer çalışmalarına devam ediyor.

Sancaktepe temsilcisi iç transferde geçtiğimiz sezon oynadığı başarılı futbolu ve attığı 13 golle dikkatleri üzerine çeken forvet Mahmut Kadir Tazecan’a imza attırdı.

Teknik Sorumlu Bekir Arı’nın takımında mutlak görmek istediği yetenekli hücum oyuncusu Mahmut Kadir Tazecan “ Başarılı bir sezon geçirmemin ardından aldığım bir çok teklife rağmen, Aile ortamının üst düzey olduğu ve mutlu olduğum Sarıgazispor ile yeni sezon anlaşmanın mutluluğu yaşıyorum. Transferimde emeği geçen Serdar Turhan Başkanıma ve Bekir Arı hocama çok teşekkür eder, yeni sezonun her iki tarafa da hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Her iki ayağını da mükemmel kullanan 2003 Doğumlu oyuncu güçlü fiziği, hava topu üstünlüğü ve son vuruşlardaki başarıları ile biliniyor.

Daha önce İstanbul Sitespor, FK 1864, Batı Ataşehir ve Sarıgazispor formalarını giyen yetenekli oyuncu yeni sezonda tekrar Sarıgazispor’un başarısı için mücadele edecek.

Haber : Murat Nazik








HABERİ PAYLAŞ
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ