Kayıt
Futbol Amatör

Sultanbeylispor deplasmandan şen döndü

Kayıt
Sultanbeylispor deplasmandan şen döndü

Sultanbeylispor deplasmandan şen döndü

İstanbul 1. Amatör Lig 20. Grupta lider Şilespor’u 4 puan geriden takip eden takip eden Sultanbeylispor Kartal 75. Yıl Stadında Heybeliadaspor ile karşılaştı.

6 golün atıldığı çekişmeli mücadeleyi deplasmanda 4-2 kazanan Sultanbeyli temsilcisi zorlu deplasmandan 3 puanla dönerken, galibiyet serisini 6 maça çıkardı.

Temmuz Can Uğurlu, Öznur Türkan ve Şahincan Çevik hakem triosunun yönettiği mücadelede Haydar Kara Saha Komiseri olarak görev aldı.

Mücadeye hızlı başlayan Sultanbeylispor 8.dakikada Ömer Aslan’ın ayağından bulduğu golle deplasmanda 1-0 üstünlüğü yakaladı. İlerleyen dakikalarda oyuna ortak olarak baskılar yapan Heybeliadaspor, 22. Dakikada Batuhan Mehmet Türkoğlu’nun golü ile skoru dengelerken, 25. Dakikada Abbas Saydık’ın golü ile ilk 45 dakikayı sahasında 2-1 önde tamamladı.

Sultanbeylispor mücadeleyi bırakmadı

İkinci yarıya hızlı başlayan konuk ekip Barış Çum’un kendi kalesine attığı golle skoru dengeledi 2-2. Beraberlik golünden sonra iki takımında galibiyet için yaptığı atalarda başarılı olan takım konuk ekip oldu.

Eyüp Koç’un talebeleri maçın son bölümlerinde rakibi karşısında oyunda baskıyı kurdu. 78. Dakikada Isaac Ntaah ve 85. Dakikada Oğur Ulu’nun golü bulan Sultanbeylispor sahadan 4-2 galibiyetle ayrılarak kalan 3 maçta zirve takibini sürdürdü.

Murat Nazik















HABERİ PAYLAŞ
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ