Kayıt
Futbol Amatör

Kaptan ve ekibi iş başında!

Kayıt
Kaptan ve ekibi iş başında!

Kaptan ve ekibi iş başında!

İstanbul 1. Amatör Lig takımlarından İstanbul Esnafspor’da takım kaptanlığı yapan Bahadır Girgin, Ramazan Ayında her sene olduğu gibi ihtiyaç sahiplerine yaptığı yardımlarla örnek bir davranışa imza atıyor.

Oynadığı bir çok amatör takımda kaptanlık yaparak şampiyonluk yaşayan tecrübeli oyuncu Bahadır Girgin, daha önceden tespit ettiği ihtiyaç sahiplerine kapı kapı dolaşarak gece gündüz demeden yardım kolisi dağıtıyor.

Aynı zamanda iş insanı olan 34 yaşındaki Bahadır Girgin ve ekibi ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere erzak kolisi yardımı yaparken aynı zamanda hayır yapmak isteyen vatandaşların yardımlarını gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyorlar.

Girgin : Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayıdır

Mübarek Ramazan ayında yaptığı yardımlarla bir çok aileye erzak kolisi dağıtımı yapan Bahadır Girgin “ Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını ve en çokta bu mübarek günlerde durumu olmayan vatandaşlarımıza bir nebze faydalı olmak adına koli yardımlarımızı yapmış bulunmaktayız. Bu yardımların ailelere ulaşmasında destekleri olan hayır sahiplerine ve iş insanları arkadaşlarıma ve benimle beraber gece gündüz demeden dağıtım yapan Kadir Kaya, Mahmut Kavak, Onur Demir, Hasan Yavuz, İlkay Elmacıoğlu, İsa Erçel, Murat Karaboğa ve tüm dostlarıma büyüklerime sizlerin önünde bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Allah emeği geçen tüm hayır severlerden razı olsun” dedi.

Murat Nazik















HABERİ PAYLAŞ
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ