Kayıt
Futbol Amatör

Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor rövanşı aldı

Kayıt
Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor rövanşı aldı

Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor rövanşı aldı

İstanbul Süper Amatör Lig 1. Grup lideri Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor, ikinci yarının ilk maçında evinde İstanbul ve Esenyurt Orduspor’u misafir etti.

Sezonun ilk maçında deplasmanda 3-1 mağlup olduğu rakibi karşısında mutlak galibiyet parolası ile çıkan Çekmeköy temsilcisi, İstanbul ve Esenyurt Orduspor’u 2-1 mağlup ederek mükemmel bir galibiyete imza atarken ilk maçın da rövanşını almış oldu.

Bu galibiyetle 27 puana yükselen Aydın Dursun’un talebeleri zirvedeki yerini koruyarak liderliğini sürdürdü.

İstanbul Bölgesi Klasman Hakemlerinden Aykut Sergin’in yönettiği mücadelede yardımcılıklarını Enes Berk Güçlü ve Abdurrahman Kocatürk yaptılar. Gürkan Karaman müsabakada Saha Komiseri olarak görev yaptı.

İki takım içinde önemli olan mücadelenin ilk dakikalarına hızlı başlayan takım ev sahibi ekip olurken, kontra toplarla pozisyon bulan İstanbul ve Esenyurt Orduspor oldu.

Mücadelenin 19.dakikasında Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor penaltı atışı kazandı. Halil Ekşi’nin ceza sahasına ortasına rakip defans oyuncusu eli ile kesince maçın hakem direk beyaz noktayı gösterdi. Kırmızı Beyazlılarda topun başına geçen Oğuz Dalgıç topu filelere yollayarak takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Bu gol aynı zamanda ilk yarınında sonucu oldu.

İkinci yarıya hızlı başlayan Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor günün başarılı oyuncusu Ramazan Şafak’ın attığı golle skoru 2-0 yaptı. Bu golden sonra sayısız pozisyonları gole çeviremeyen ev sahibi ekip 85.dakikada kalesinde golü gördü. İstanbul ve Esenyurt Orduspor’da oyuna sonradan giren Ali Umut Çatalyürek attığı golle farkı bire indirdi.

Kalan sürede ve uzatma dakikalarında konuk ekibin ataklarına sağlam savunma yapan Çekmeköy temsilcisi, zorlu mücadeleyi 2-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.

Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor gelecek hafta deplasmanda aynı puanla zirveyi paylaştığı K.Ç. Yeşilova Esnafspor ile derbi mücadelesine çıkarken, 17 puanda kalan İstanbul ve Esenyurt Orduspor evinde Aksarayspor’u misafir edecek.

Murat Nazik

























HABERİ PAYLAŞ
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ