Kayıt
Futbol Amatör

Ihlamurkuyu Birlikspor seriyi 4 maça çıkardı

Kayıt
Ihlamurkuyu Birlikspor seriyi 4 maça çıkardı

Ihlamurkuyu Birlikspor seriyi 4 maça çıkardı

İstanbul Amatör Lig U16 Ligi 48. Grubun yenilgisiz lideri Ihlamurkuyu Birlikspor, Dudullu Stadında Küplüce Gençlikspor’u misafir etti.

Sarı Siyahlı ekip etkili bir oyun sergilediği mücadelenin ilk yarısını 3-0 önde tamamlarken, ikinci yarıda farkı açarak sahadan 5-0 lık galibiyetle ayrıldı.

Teknik Sorumlu Emre Satır yönetimindeki Ihlamurkuyu Birlikspor mücadeleye Bedirhan Doğan, Mehmetcan Kayalı, Ahmet Eren Özkan, Arda Ataş, Canberk Boz, Kaan Polat, Batuhan Şengül, Eyüp Ensar Tosun, Emran Bakzadehhojogh, Bedirhan Küsuni ve Mehammet Talha Değerli on biri ile başladı.

Mücadeleye hızlı başlayan ev sahibi ekip oyunu rakip yarı alana yığarak ataklarla gol aramaya başladı. 6. Dakikada Mehmetcan Kayalı ile 1-0 öne geçen Ihlamurku Birlikspor, 23. Dakikada Bedirhan Küsuni ve 25.dakikada Arda Ataş’ın golleri ile ilk devreyi 3-0 üstünlükle tamamladı.

İkinci yarıya skor üstünlüğü ile çıkan Ümraniye temsilcisi etkili oyunu sürdürürken 57.dakikada Emran Bakzadehhojogh ve 75. Dakikada günün başarılı oyuncusu Bedirhan Küsuni’nin golleri ile sahadan 5-0 lık galibiyetle ayrıldı.

Bu galibiyetle oynadığı 4 maçıda kazanarak 12 puanla zirvedeki yerini koruyan Emre Satır’ın talebeleri gelecek hafta evinde Ataşehirgücü takımı ile karşılaşacak.

Futbolamator.com

HABERİ PAYLAŞ
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ