Futbol Amatör

Demir Makine Çekmeköy Çarşıspor’a sponsor oldu

Demir Makine Çekmeköy Çarşıspor’a sponsor oldu

Demir Makine Çekmeköy Çarşıspor’a sponsor oldu

İstanbul Amatör Lig takımlarından Çekmeköy Çarşı Spor Kulübü’ne 2021 – 2022 Futbol sezonunda Demir Makine İthalat İhracat Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. (FW POWER) sponsor oldu.

1999 yılında Tuncay Demir tarafından İstanbul’da kurulan firma Demir makine, benzinli ve dizel jeneratörler, motorlar, motopomplar, tarım ve inşaat makineleri alanında, ithalat, ihracat ve üretim hizmeti vermektedir. Qstrong, Vispo ve Costa tescilli markaları ile yaptığı başarılı çalışmaların neticesinde sektörün en önde gelen saygın markaları arasında yerini almıştır.

Çekmeköy Çarşı Spor Kulüp Başkanı Murat Şengün Gençlere yardım ve desteklerinden dolayı Demir Makine sahibi Tuncay Demir’e teşekkürlerini iletti. Şengün, Tuncay Demir’e adının yazılı olduğu formayı hediye ederek, “Gruplarında Şampiyonluk hedefleri olan takımıza bu imkanları sağlayan maddi ve manevi her anlamda yanımızda olan Sayın Tuncay Demir’e ve FE POWER Ailesine Çekmeköy Çarşı Spor olarak çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Yapılan organizasyondan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Sayın Tuncay Demir, “Gençlerimiz için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Gençlerimiz kötü alışkanlıkların bulunabileceği sokaklarda, parklarda heba olmasın. Sporlarını yapsınlar. Mahallemizin gençlerine yardımcı olabildiysek ne mutlu bize” ifadelerini kullandı.

Futbolamator.com

HABERİ PAYLAŞ
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ