Kayıt
Futbol Amatör

Çamlıcaspor’dan Geleneksel Bulgur Pilavı Şenliği

Kayıt
Çamlıcaspor’dan Geleneksel Bulgur Pilavı Şenliği

Çamlıcaspor’dan Geleneksel Bulgur Pilavı Şenliği

Üsküdar ilçesi takımlarından Çamlıcaspor 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Geleneksel Bulgur Pilavı Şenliği ile beraber kutlayacak.

Kulüpten yapılan açıklamada “ 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın kutlamalarına ve geleneksel pilavı şenliğimize tüm üyelerimizi, eski yeni sporcularımızı, Çamlıca sakinlerini, Çamlıca’da doğan, suyunu içen, havasını soluyan, fiziki olarak ayrı olsa gönlü Çamlıca için çarpan herkesi ve spor severleri aileleri ile birlikte bekiyoruz “ denildi.

“Bir Geleneği Başlatıyoruz”

Çamlıcaspor Kulüp Başkanı Ali Albayrak “ 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları ile Bulgur Pilav Şenliğinin tüm Çamlıcalıların uzun zamandır yüz yüze görüşmeyen insanların bir araya gelmesine, sohbet etmesine vesile olmasını dilerim. Bu özel günde bir araya gelmek, eş, dost, akraba, hiç görmediğimiz, hatırlamadığımız, konuşmadığımız Çamlıcalıları görmek, hatırlanmak, hatır sormak ne kadar güzel bir şey. Rabbim, İnşaAllah her yıl bu şekilde Pilav Şenliği düzenlemeyi nasip eder. 29 Ekim Saat 13.30 ‘da başlayacak Pilav Şenliğimize herkesin katılımını önemle rica ediyorum. Şenliği düzenleyen, maddi manevi katkısı olan herkesten Allah razı olsun “ dedi.

Murat Nazik

HABERİ PAYLAŞ
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ