Kayıt
Futbol Amatör

Sancaktepe FK uzatmalarda yıkıldı

Kayıt
Sancaktepe FK uzatmalarda yıkıldı

Sancaktepe FK uzatmalarda yıkıldı

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup 21. hafta maçında Sancaktepe Futbol Kulübü evinde son sırada yer alan Şanlıurfaspor’u misafir etti.

Transferin son günlerinde yaptığı transferlerle adından söz ettiren iki takımın önemli maçında kazanan taraf, uzatma dakikalarında attığı tek golle konuk ekip Şanlıurfaspor oldu.

Sancaktepe 15 Temmuz Stadında oynanan mücadeleye mutlak 3 puan hedefi ile çıkan iki ekip, ilk 45 dakikada birbirlerine karşı üstünlük sağlayamadılar 0-0.

İkinci yarıya daha iyi başlayan takım ev sahibi Sancaktepe Futbol Kulübü olurken yakaladığı net pozisyonlardan sonuç alamadı.

Uzatma dakikalarına baskılı girerek tüm hatları ile rakip kalede gol arayan ev sahibi ekip, yakalandığı kontra topta kalesinde golü gördü.

Fevzi Özkan takımını galibiyete taşıdı
Konuk ekip Şanlıurfaspor oyuna ikinci yarıda dahil olan Fevzi Özkan’ın uzatma dakikalarında attığı gol ile altın değerinde 3 puanın sahibi oldu.

Bu yenilgi ile 22 puanda kalarak kötü gidişe dur diyemeyen Sancaktepe Futbol Kulübü hafta sonu deplasmanda Uşakspor A.Ş. ile karşılaşacak. Bu galibiyetle 8 puana yükselerek moral bulan Cüneyt Biçer’in talebeleri hafta sonu evinde Amed Sportif Faaliyetler takımını misafir edecek.

Futbolamator.com

HABERİ PAYLAŞ
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ