Kayıt
Futbol Amatör

İstanbul Sinopspor yeni sezon çalışmalarına başladı

Kayıt
İstanbul Sinopspor yeni sezon çalışmalarına başladı

İstanbul Sinopspor yeni sezon çalışmalarına başladı

2020 – 2021 sezonunda şampiyonluğu hedefleyen İstanbul Sinopspor, yeni sezon hazırlıklarına Yeşilova Kemal Aktaş Stadında başladı

BAL’ın yeni takımlarından İstanbul Sinopspor, yeni sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Teknik Direktör Hüseyin Aydoğan, Kaleci Antrenörü Hüseyin Tosun, Antrenör Burak Önal ve Analizci Baran Durmuş’un yönetiminde bir araya gelen sarı lacivertliler, şampiyonluk için adaptasyon çalışmalarına başladı.

Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk ve yardımcısı Hayati Yolcu, Küçükçemece Belediye Başkan Danışmanı Abdullah Kaya, Küçükçekmece Belediyesi eski Başkan yardımcısı Hüseyin İpek, İstanbul Sinopspor’un ilk çalışmasını izleyerek Kulüp Başkanı Rafet Orhan ,Genel Kaptan Mehmet Sunay, Başkan yardımcısı Hüseyin Demirkol ve Genel Sekreter Barbaros Baltacı ve teknik heyete hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Sezonun ilk antrenmanında Teknik Direktör Hüseyin Aydoğan açıklamalarda bulundu. 2020-2021 sezonu antrenmanlarına başladıklarını ifade eden Hüseyin Aydoğan, “Korona virüsü tedbirleri kapsamında takımımızı bu akşam gruplar halinde çalıştırmaya başladık. Şampiyonluk hedefiyle başladığımız bir sezon. TFF’nin liglerin başlamasıyla ilgili takvimi ve statüyü belirlemesiyle çalışmalarımızı hızlandıracağız. İstanbul Sinopspor’u hak ettiği profesyonel liglere çıkarmak istiyoruz. Transfer sürecinde iyi oyuncuları kadromuza kazandırdık. Yönetim kurulu Başkanımız, Genel kaptanımız ve Futbol şube sorumlumuz ile ciddi bir çalışma gerçekleştirdi. İstanbul Sinopspor hedeflerine ulaştıracak bir kadro kurduk. Takımımıza güveniyoruz, çok iddialıyız bu sezon şampiyon olacağız” dedi.

Yaklaşık 2 saat süren sezon öncesi ilk antrenmanda futbolcular; ısınma, adaptasyon çalışmaları ve düz koşu yaptı. Futbolcuların oldukça hırslı ve neşeli oldukları görüldü.

Sarı lacivertlilerin iç transferleri: Abdullah Çevik, Sezai Yüksel, Tolga Öztürk, Burak Şengül, M.Ali Fındık, Ümit Murat Gültaş, Azat Gümüş, Sercan Boşut, Furkan Organ, Özgüç Pörklü ve Ferhat Can. Dış Transferleri ise: Uğur Yalçın (Bursa Yıldırımspor), Caner Özden (Ayvalık Belediyespor), Hakan Aytaş (Bozcaadaspor), Selim Şahinbaş (Çerkezköy Belediyespor), Eyüp Yanmış (İstanbul Bayburtspor), Onur Berber (1461 Trabzon), Enver Bayezıt (Atlas Spor), Okan Türksever (Yeşilköyspor), Alihan Can (Avcılar Belediye Spor), Gökhan Çakır (Halide Edip Adıvarspor) ,Nazım Berat (Gönen Belediyespor), Ramazan Aksoy (Sökespor).

 Yılmaz Aktepe

HABERİ PAYLAŞ
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ