Kayıt
Futbol Amatör

Atlasspor Dört köşe

Kayıt
Atlasspor Dört köşe

Atlasspor Dört köşe

Bölgesel Amatör Lig 10. Grubun güçlü takımlarından Atlasspor, ligin 22. Hafta mücadelesinde deplasmanda İlimtepe Kullar 1975 Spor Kulübü ile karşılaştı.

Seyircisiz oynanan mücadelede üstün bir futbol sergileyen Atlasspor, rakibini 4-1 mağlup ederek 4 hafta sonra gelen galibiyetin mutluluğunu yaşadı.

Mücadelenin ilk dakikalarına ev sahibi ekip baskılı başladı. İlerleyen dakikalarda oyuna ortak olan Atlasspor orta sahada topa daha çok sahip olarak ataklar yapmaya başladı.

18. Dakikada gelişen organize atakta orta sahada topla buluşan Kerem Akbulut pasını sağ kanatta Emrah Mat’a aktardı. Emrah’ın ceza sahasına yaptığı ortaya iyi yükselen Emre Yatan kafa ile topu filelere yollayarak Atlasspor’u deplasmanda 1-0 üstünlüğe taşıyan golü kaydetti. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da sonucu oldu.

Atlasspor ikinci yarıda coştu

İkinci yarıya hızlı başlayan takım Atlasspor oldu. 53. Dakikada ceza sahasına yapılan ortayı Emre Yatan kafa ile arkaya aşırdı. Topla buluşan Ramazan Bal mükemmel bir vuruşla topu filelere yollayarak takımını 2-0 öne geçiren golü attı.

Bu golden sonra iyice rahatlayarak rakibinin üzerine etkili giden Keskin Çetinkaya’nın öğrencileri, 65. Dakikada Kerem Akbulut’la verkaç yaparak ceza sahasına giren Erberk Kaygusuz’un uzak köşeye attığı mükemmel plase golü ile skoru 3-0 yaptı.

Maçın son bölümlerinde etkili gelen Atlasspor 86. Dakikada Tolga Cengiz’in kullandığı korner atışına iyi yükselen Emre Yatan’ın kafa golü ile 4-0 öne geçti. İlimtepe Kullarspor maçın uzatma dakikalarında Semih Şaşmaz’ın ayağından bulduğu golle maçın skorunu belirledi.

İlimtepe Kullar 1 Atlasspor 4

STAT : Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız
HAKEMLER: Mehmet Kahraman – Mustafa Uğur Erkan – Yunus Kaymaz / Ahmet Aydın
SAHA KOMİSERİ : Süleyman Karadaş
İLİMTEPE KULLAR 1975 SPOR : Mertcan Tunca*, Hüseyin Değer*, Adem Çolakoğlu*, Taha Bartu Bulut*, Derviş Hüseyin Güner**, Yusuf Çolakoğlu***, Batınalp Tunçel**, Muharrem Kaya**, Gökay Yiğit**, İbrahim Enes Sülün**, Ufuk Gülez**
YEDEKLER : Sertan Saral, Serhat Gezginci, Semih Şaşmaz, Tayyip Talha Mutlu, Selim Erdem Kar, Mustafa Anıl Yıldız, Berkay Kazım Akarsu
TEKNİK SORUMLU : Murat Şahin
ATLASSPOR: İbrahim Aydinç***, Emrah Rafet Mat****, Abdülsamet Mert***, Eyüp Erim***, Tolga Öztürk***, Abdülkerim Canlı***, Erberk Kaygusuz****, Kerem Akbulut****, Ramazan Bal****, Tolga Cengiz****, Emre Yatan****
YEDEKLER : Berat Varlı, Ferhat Şenses, Furkan Köknar, Tolgahan Korkut, Aziz Abaramak, Enver Bayezit, Murat Erdi Yeşiltepe
TEKNİK SORUMLU : Keskin Çetinkaya

Murat Nazik

HABERİ PAYLAŞ
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ