Kayıt
Futbol Amatör

Çamlıcaspor şampiyonluğunu kutladı

Kayıt
Çamlıcaspor şampiyonluğunu kutladı

Çamlıcaspor şampiyonluğunu kutladı

İstanbul U15/B Ligi 29. Grupta büyük bir çekişmenin ardından şampiyon olan Çamlıcaspor, muhteşem bir organizasyonla şampiyonluğunu kutladı.

Çamlıcaspor’un eski futbolcularından Kısıklı İş Bankası Tesisler Müdürü Özkan Sayitoğlu’nun organize ettiği şampiyonluk yemeğine Çamlıcaspor U15 takımı futbolcularının yanı sıra Yönetim Kurulu Üyesi Kenan ipek, Yönetim Kurulu Üyesi Gültekin Özışık, Kulüp Müdürü Ufuk Çoker, Altyapı takım hocası Erhan Turan katıldılar.

Teknik Sorumlu Erhan Turan yemekte yaptığı konuşmada ” Her zaman yanımızda olarak bizlere her türlü desteği sağlayan Yönetim Kurulumuza sonsuz teşekkür ederim. Bizlere bu tesisleri açarak yemek organizasyonu yapan, takımımı ve bizleri mükemmel bir şekilde ağırlayan Özkan Sayitoğlu’na çok teşekkür ederim. Her biri birbirinden karakterli futbolcularımla verdiğimiz sözü tutarak şampiyon olduk. Herkesin emeğine yüreğine sağlık, şampiyonluk camiamıza hayırlı olsun ” dedi.

Teknik Sorumlusu Erhan Turan yönetiminde sezona başlayan Çamlıcaspor, oynadığı 14 maçta 12 galibiyet, 1 yenilgi ve 1 beraberlik alarak 37 puanla grubu zirvede tamamladı.

Rekorlar Çamlıcaspor’dan

Yeşil Beyazlılar Grupta rakip fileleri 57 defa havalandırarak en çok gol atan takım olurken, oynanan 14 maçta kalesinde 7 gol görerek en az gol yiyen ekip olma başarısı gösterdiler.

Ömer Buğur grubun gol kralı oldu

Takımın yetenekli golcüsü Ömer Buğur son maçta 2 gol atarak 13 gole ulaştı. Sezon boyunca birbirinden güzel gollere imza atan başarılı oyuncu attığı 13 golle grubun gol kralı listesinde 1. sırada yer aldı.

Futbolamator.com

HABERİ PAYLAŞ
ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ