Kayıt
Futbol Amatör

Ortadağspor’dan mükemmel dönüş

Kayıt
Ortadağspor’dan mükemmel dönüş

Ortadağspor’dan mükemmel dönüş

İstanbul U15/A Ligi 15. Grup 4. Hafta mücadelesinde iki Sancaktepe ilçesi takımı Ortadağspor ile Sarıgazispor karşı karşıya geldiler.

6 golün atıldığı karşılaşmanın 2. Yarısında mükemmel bir oyun sergileyen Ortadağspor, ilk yarısını yenik tamamladığı karşılaşmayı 4-2 kazanarak mükemmel bir dönüşe imza attı.

Sarıgazi Stadında oynanan mücadeleyi Hanifi Bilen, Mehmet Uğurlu ve Mert Ertuğrul Akpınar hakem triosu yönetirken, Sevgi Yalçın Saha Komiseri olarak görev yaptı.

İlk yarıya iki ekipte mücadeleye hızlı başladı. İlk dakikadan itibaren baskılı bir oyun sergileyen Sarıgazispor, 20. Dakikada Kemal Selçuka’nın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Mücadeleyi bırakmayan Ortadağspor bu gole 24. Dakikada Muhammed Can Aşgenaz’la cevap vererek skoru dengeledi 1-1. Sarıgazispor 26. dakikada Görkem Çınar’ın attığı golle ilk yarıyı 2-1 üstünlükle tamamladı.

Ortadağspor golle başladı

İkinci yarıya hızlı başlayan takım ev sahibi ekip oldu. Yeşil Beyazlılar ilk atağında Furkan Ataç’ın golü ile beraberliği yakaladı 2-2. Beraberlik golünden sonra galibiyeti isteyen Erdal Bulut’un talebeleri oyunda üstünlüğü alarak etkili bir futbol sergilediler. 43. Dakikada Mustafa Toka ve 50. Dakikada Umut Öztürk’le rakip fileleri havalandıran Ortadağspor sahadan 4-2 lik galibiyetle ayrılarak zirve takibini sürdürdü.

Bu galibiyetle 3 puanı hanesine yazdıran Ortadağspor gelecek hafta deplasmanda grup lideri Kartalspor ile karşılaşırken, Sarıgazispor evinde Pendik Yenişehir Gençlikspor’u misafir edecek.

Futbolamator.com

HABERİ PAYLAŞ
ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ