Kayıt
Futbol Amatör

Gülsuyuspor Halil Çelik’in golleri ile güldü

Kayıt
Gülsuyuspor Halil Çelik’in golleri ile güldü

Gülsuyuspor Halil Çelik’in golleri ile güldü

İstanbul U15/B Ligi 32. Grupta şampiyonluk hedefi ile sezona başlayan Gülsuyuspor, deplasmanda zirveyi paylaştığı Sancaktepespor ile karşılaştı.

Grubun derbi mücadelesini Halil Çelik’in golleri ile 2-0 kazanan Maltepe temsilcisi liderliğini sürdürerek zirvedeki yerini korudu.

Sarıgazi Stadında oynanan ve grupta ilk iki sırayı paylaşan takımların zorlu mücadelesini Murat Aydın, Orhan Üstündağ ve Eyüp Çotul hakem triosu yönettiler.

Oynadıkları iki maçıda kazanan iki güçlü ekibin 3. Hafta mücadelesi çekişmeli başladı. 3 puan hedefi olan ekipler ilk yarıda bir birlerine üstünlük sağlayamadılar.

İkinci yarıya hızlı başlayan konuk ekip oldu. 38. Dakikada gelişen atakta topu filelerle buluşturan Halil Çelik Gülsuyuspor’u 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Galibiyet golünün morali ile oyuna ağırlığını koyan Arkın Anafarta’nın öğrencileri 60. Dakikada günün başarılı oyuncusu Halil Çelik’in güzel golü ile skoru 2-0 yaptı.

Kalan sürede ve uzatma bölümüde skor avantajını koruyan kırmızı siyahlılar zorlu mücadeleyi kazanarak 3 puanla evine döndüler.

Oynadığı 3 maçıda kazanarak 9 puanla liderliğini sürdüren Gülsuyuspor gelecek hafta evinde Libadespor’u misafir ederken, 6 puanda kalan Sancaktepespor deplasmanda Girne Gençlikspor ile karşılaşacak.

Murat Nazik

HABERİ PAYLAŞ
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ