Kayıt
Futbol Amatör

Çengelköyspor deplasmandan şen döndü

Kayıt
Çengelköyspor deplasmandan şen döndü

Çengelköyspor deplasmandan şen döndü

İstanbul U17/A Ligi 13. Grubun şampiyonluk adayı takımlarından Çengelköyspor, deplasmanda karşılaştığı grubun güçlü takımlarından Kaynarcaspor’u 2-1 mağlup ederek zirve takibini sürdürdü.

Kaynarca Stadında oynanan mücadeleyi Hamit Gökay Oktav, Yunus Emre Bolat ve Buğrahan Basüt hakem triosu yönetirken, Cengiz Fenerci Saha Komiseri olarak görev yaptı.

Zirve yarışından kopmak istemeyen iki takımın mücadelesi çekişmeli başladı. Birbirlerini hata yapmaya zorlayan ekipler yakaladıkları gol pozisyonlarında başarılı olamayınca soyunma odasına golsüz eşitlikle girdiler.

İkinci yarısı müthiş mücadeleye sahne olan seyir zevki yüksek olan maçta golü bulan konuk ekip oldu. Üsküdar temsilcisi 57. Dakikada İbrahim Berkay Çınar’ın golü ile deplasmanda 1-0 üstünlüğü yakaladı.

Galibiyet golünden sonra baskılı bir oyununu sürdüren Mert Çakır’ın talebeleri 71. Dakikada Berat Eren Ayin’in ayağından bulduğu golle 2-0 öne geçti.

Ev sahibi Kaynarcaspor mücadelenin son dakikasında Muhammet Emin Gürbüzer’in serbest vuruştan attığı golle maçın sonucunu belirledi 1-2.

Bu galibiyetle 7 puana yükselerek ikinci sıraya yükselen Çengelköyspor gelecek hafta evinde Dudulluspor’u misafir ederken, 6 puanda kalan Kaynarcaspor deplasmanda Pendik Doğanspor ile karşılaşacak.

Futbolamator.com

HABERİ PAYLAŞ
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ