Kayıt
Futbol Amatör

Çavuşbaşıspor attı Mimaroba yakaladı

Kayıt
Çavuşbaşıspor attı Mimaroba yakaladı

Çavuşbaşıspor attı Mimaroba yakaladı

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grupta zirve yarışından geri kalmak istemeyen iki takım Çavuşbaşıspor ile Büyükçekmece Mimarobaspor karşı karşıya geldiler.

Mutlak 3 hedefi ile mücadeleye başlayan iki takımın çekişmeli geçen mücadelesi 2-2 sona erince takımlar sahadan 1 puanla ayrıldılar.

Çavuşbaşı Hanifi Dilmaç Sahasında oynanan üst düzey mücadeleyi Can Cengiz, Murat Erölmez ve Akın Aydemir hakem triosu yönettiler.

Çavuşbaşısor golle başladı

Mücadelenin ilk dakikalarına hızlı başlayan ev sahibi Çavuşbaşıspor 2.dakikada golü buldu. Sağ kanattan yapılan korner atışına iyi yükselen Ragıp Durmaz kafa ile topu filelere yollayarak takımını 1-0 öne geçirdi. Yediği golden sonra baskılı oynayan konuk ekip Mimaroba, yaptığı ataklarda kaleci Kerem Mert Soylu’yu geçemedi. İlk yarı ev sahibi ekibin tek gollü üstünlüğe ile geçildi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Büyükçekmece temsilcisi 47.dakikada Abdullah Özdemir’in ayağından bulduğu golle skoru eşitledi 1-1. Beraberlik golünden sonra iki takımın yaptığı organize ataklarda Beykoz temsilcisi üstünlüğü yakaladı. 74.dakikada günün başarılı oyuncusu Ragıp Durmaz kendisinin ve takımının ikinci golünü rakip filelere yolladı 2-1.

Mimarsinan mücadeleyi bırakmadı

Yenik duruma düşmesine rağmen oyun disiplininden kopmadan ataklarını sürdüren Cem Çalışkan’ın talebeleri 87.dakikada oyuna sonradan giren Yunus Korkut’un golü ile skoru bir kez daha dengeledi 2-2. Kalan sürede ve uzatma dakikalarında başka gol olmayınca zorlu mücadele karşılıklı atılan gollerle sona erdi.

Murat Nazik


HABERİ PAYLAŞ
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ